Cea de-a 14-a editie a CERF - expozitia si conferinta internationala de tehnologia informatiei si comunicatii - si-a deschis portile, incepand de ieri, la Romexpo. Interesul producatorilor de hardware si software fata de acest eveniment a crescut de
Cea de-a 14-a editie a CERF - expozitia si conferinta internationala de tehnologia informatiei si comunicatii - si-a deschis portile, incepand de ieri, la Romexpo. Interesul producatorilor de hardware si software fata de acest eveniment a crescut de la an la an, conform organizatorilor, la aceasta editie numarul expozantilor depasind 130 de firme care prezinta 500 de marci.
"Acest oras al viitorului in care prezentul este mult mai simplu", dupa cum definea targul Sorina Muresan, general manager al companiei organizatoare, se intinde pe o suprafata de 12.000 de metri patrati.
Prezent la ceremonia de deschidere, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a declarat ca in acest an CERF va capata si un act oficial de identitate. Cu aceasta ocazie, ministrul a trecut in revista proiectele pe care ministerul le va demara in acest an, atat in zona rurala, cat si in cea urbana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.