Deputatul PNL, George Scutaru, a cerut ieri institutiilor statului sa faca dreptate oamenilor din Nehoiu inselati de Omar Hayssam, omul de afaceri sirian realizand o serie de afaceri dubioase in judetul Buzau. "Datorii de zeci de miliarde la bugetul
Deputatul PNL, George Scutaru, a cerut ieri institutiilor statului sa faca dreptate oamenilor din Nehoiu inselati de Omar Hayssam, omul de afaceri sirian realizand o serie de afaceri dubioase in judetul Buzau. "Datorii de zeci de miliarde la bugetul statului, rambursari ilegale de TVA de peste 200 de miliarde de lei, numeroase firme fantoma, infiintate doar pentru a ascunde mai bine ilegalitatile economice, disperarea a peste 3000 de oameni din orasul Nehoiu, care nu au vazut nici un ban de pe urma actiunilor detinute la societatea Foresta, patronata de Omar Hayssam - iata realizarile omului de afaceri sirian in judetul Buzau", a spus Scutaru, intr-o declaratie politica. El a acuzat PSD de intretinerea unor relatii "de amicitie" cu Hayssam, care a reusit, astfel, sa sfideze legea cu succes. "Acum tot esalonul de conducere al fostului partid de guvernamant devine amnezic cand vine vorba de Omar Hayssam si de legaturile sale cu PSD. Omul de afaceri sirian nu ar fi putut insela statul si nu ar fi putut sa isi bata joc de oamenii din Nehoiu, daca nu ar fi fost sprijinit si tolerat de catre liderii PSD", a punctat liderul PNL. In context, Scutaru a facut un apel catre institutiile abilitate sa acorde acestui caz atentia cuvenita, deoarece "oamenii din Nehoiu au nevoie de rezultate concrete si trebuie sa li se demonstreze ca toti suntem egali in fata legii". (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.