Principele Radu, reprezentantul special al Guvernului Romaniei, aflat in vizita in Regatul Marocului a fost primit la Rabat de prim-ministrul Driss Jettou si a avut de asemenea o intalnire cu ministrul Culturii Mohammed Achaari, se arata intr-un comu
Principele Radu, reprezentantul special al Guvernului Romaniei, aflat in vizita in Regatul Marocului a fost primit la Rabat de prim-ministrul Driss Jettou si a avut de asemenea o intalnire cu ministrul Culturii Mohammed Achaari, se arata intr-un comunicat remis ieri de Biroul Reprezentatului Special al Guvernului Romaniei. La Mausoleul Mohammed al V-lea din Rabat, Principele Radu a depus o coroana de flori la mormantul regelui Mohammed al V-lea si s-a inclinat la mormantul regelui Hassan al II-lea. Principele Radu a participat de asemenea la o receptie oferita in onoarea sa de ambasada Romaniei la Rabat, la care au fost invitati ambasadorii tarilor Uniunii Europene acreditati la Rabat.
Principele Radu a vizitat Universitatea Mahommed al V-lea din Rabat, unde s-a intalnit cu rectorul si cu profesorii si a tinut conferinta "Romania la inceputul Mileniului III". La Casablanca, principele Radu s-a intalnit cu presedintele Universitatii Hassan al II-lea, cu profesorii si studentii. Reprezentantul special a mai vizitat Uzina de Automobile Somaca, moscheea Hassan al II-lea, precum si portul Casablanca, unde s-a intalnit cu reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie precum si cu presedintele federatiei Camerelor de Comert si Industrie din Maroc. In orasele Kenitra si Marrakech, principele Radu a avut intalniri cu autoritatile locale, cu oameni de afaceri si cu fosti studenti marocani de la universitati romanesti. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.