La doar doua saptamani dupa ce l-a exclus din partid, PPRM a descoperit ca fostul lor deputat e incompatibil.
Aceasta nu e o metoda noua, toate demisiile si excluderile din partid fiind urmate de "dezvaluiri" si acuze la adresa celor plecati d
La doar doua saptamani dupa ce l-a exclus din partid, PPRM a descoperit ca fostul lor deputat e incompatibil.
Aceasta nu e o metoda noua, toate demisiile si excluderile din partid fiind urmate de "dezvaluiri" si acuze la adresa celor plecati din barca peremista.
In aceasta "traditie", liderul grupului parlamentar al PPRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a anuntat, ieri, ca a sesizat Biroul Permanent al acestui for in privinta incompatibilitatii deputatului independent Nati Meir cu functia de director detinuta la doua societati comerciale.
Potrivit deputatului PPRM, decizia a fost luata in urma unor sesizari, considerate ca fiind intemeiate, prin care se arata ca Nati Meir este director la societatile Blue Color Manpower Co. Ltd., Tel Aviv, Israel si Mentonil Trades&Consultans Ltd., Limasol, Cipru. Grupul PPRM a solicitat, in consecinta, Biroului Permanent, sa dispuna trimiterea acestei situatii spre examinare Comisiei juridice, de disciplina si imunitati, urmand ca, in limitele competentei sale, Comisia sa verifice daca Nati Meir se afla sau nu in situatia de incompatibilitate si sa dispuna, dupa caz, masurile cuvenite. Masura pe care o urmaresc insa peremistii este constatarea, de catre Parlament, a nulitatii mandatului lui Meir, caz in care locul sau de deputat va reveni urmatorului de pe lista.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.