Nissan Motor, al doilea mare producator de autovehicule din Japonia, a informat, ieri, ca urmeaza sa-si depaseasca tinta de 3,6 milioane de vehicule vandute pe plan mondial in decursul anului fiscal ce se va sfarsi in luna septembrie, transmite Reute
Nissan Motor, al doilea mare producator de autovehicule din Japonia, a informat, ieri, ca urmeaza sa-si depaseasca tinta de 3,6 milioane de vehicule vandute pe plan mondial in decursul anului fiscal ce se va sfarsi in luna septembrie, transmite Reuters. Steven Wilhite, vicepresedinte al Nissan, a facut aceste aprecieri in cadrul unei expozitii de automobile ce s-a desfasurat la Shanghai.
Nissan s-a angajat sa vanda, pe plan mondial, 3,6 milioane de autovehicule pe parcursul a 12 luni, pana in septembrie, cu un milion mai mult decat cele vandute in anul fiscal 2001. Compania intentioneaza sa-si majoreze vanzarile pana la 4,2 milioane de autovehicule pana in anul fiscal 2007/2008, avand ca strategie prezentarea de noi produse. Nissan a raportat, in februarie, o majorare de 5,1% a profitului trimestrial si a estimat ca va inregistra profituri operationale record pentru intreg anul.
Compania japoneza, detinuta in proportie de 44% de Renault, a inregistrat, anul trecut, cea mai mare crestere dintre producatorii de automobile prezenti pe piata americana. Vanzarile s-au majorat cu 24%, pana la 986.000 de autovehicule.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.