Seful deputatilor PPRM Lucian Bolcas a informat ieri conducerea Camerei ca a primit sesizari care arata ca Nati Meir detine functii de director in societati comerciale, ceea ce il face incompatibil cu calitatea de deputat si a cerut ca asupra situati
Seful deputatilor PPRM Lucian Bolcas a informat ieri conducerea Camerei ca a primit sesizari care arata ca Nati Meir detine functii de director in societati comerciale, ceea ce il face incompatibil cu calitatea de deputat si a cerut ca asupra situatiei sa se pronunte Comisia juridica. Bolcas a prezentat doua acte din care unul, datat august 2003, arata ca Nati Meir este director al Blue Color Manpower Co. Ltd., Tel Aviv, Israel. Cel de al doilea este un contract de consultanta electorala, din martie 2004, dintre un reprezentant al filialei Brasov a PRM si o firma al carei director era Nati Meir, firma in cauza fiind Mentonil Traders & Consultants Limited, Limasol, Cipru. Intrebat daca si in 2005 Nati Meir mai ocupa cele doua functii de director, liderul deputatilor PPRM a precizat ca rolul Comisiei juridice este de a analiza situatia si a face cercetari la arhivele Camerelor de Comert din Cipru si Israel, grupul parlamentar al PPRM neavand abilitatea de a face cercetari, ci doar posibilitatea de a sesiza conducerii Camerei existenta unei incompatibilitati. In ceea ce priveste faptul ca PPRM a sesizat abia acum acest caz, desi unul din acte este incheiat chiar de o filiala a partidului, Lucian Bolcas a invocat independenta filialelor si a aratat ca din acest motiv grupul deputatilor PPRM nu a cunoscut situatia. Atitudinea lui Bolcas este similara cu cea a sefului onorific, Vadim, care a adus un teanc de dosare, cu prezumtive probe, incercand sa il incrimineze pe Meir. Atat Bolcas, cat si Vadim si-au dat cuvantul de onoare ca nu au avut idee de afacerile deputatului israelian. "Coincidenta" face ca toate aceste dezvaluiri, despre care nu s-a ciripit nimic pana in prezent, apar in contextul in care Meir a parasit gruparea Tribunului in termeni deloc amicali. Meir a demontat ieri acuzele PPRM precizand ca nu ocupa nici o functie de conducere intr-o societate comerciala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.