Primul zbor al companiei aeriene Dac Air, in parteneriat cu compania cipriota Helios Airways, a avut loc, ieri, pe ruta Larnaca - Bucuresti - Larnaca. Compania Dac Air revine, astfel, pe piata zborurilor internationale, dupa ce a fost cel mai mare op
Primul zbor al companiei aeriene Dac Air, in parteneriat cu compania cipriota Helios Airways, a avut loc, ieri, pe ruta Larnaca - Bucuresti - Larnaca. Compania Dac Air revine, astfel, pe piata zborurilor internationale, dupa ce a fost cel mai mare operator privat din Romania. Flota pusa la dispozitie de Helios Airways este de ultima generatie, iar Dac Air este unicul reprezentant al companiei Helios Airways pe piata autohtona.
Helios Airways va oferi, in fiecare marti si vineri, zboruri dus-intors pe ruta Larnaca - Bucuresti.
"Avem o sectiune de tour-operatori care isi ofera serviciile pentru mai mult de 300.000 de turisti, in special in Marea Britanie, Cipru, Egipt si insulele grecesti", a declarat, cu ocazia zborului inaugural, Nikos Anastasiades, director de Vanzari si Marketing in cadrul Helios Airways.
"Pentru o distributie cat mai buna, din aprilie 2005 vanzarile pentru transport aerian se fac prin 200 de agentii din Romania. Dac Air a deschis si propria agentie de turism, Dac Air Travel, in principal cu destinatii din Cipru", a declarat Anca Cascarade, directorul Agentiei Dac Air.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.