Economistul Nicolae Mandoiu a elaborat lucrarea intitulata Codul Fiscal Comparat 2004 - 2005. Cartea, actualizata la 1 aprilie 2005, prezinta intr-un format unitar si sistematizat cele 13 modificari ale Codului Fiscal si ale Normelor Metodologice, sa
Economistul Nicolae Mandoiu a elaborat lucrarea intitulata Codul Fiscal Comparat 2004 - 2005. Cartea, actualizata la 1 aprilie 2005, prezinta intr-un format unitar si sistematizat cele 13 modificari ale Codului Fiscal si ale Normelor Metodologice, sapte Decizii ale Comisiei Fiscale Centrale si 10 alte reglementari (care "abordeaza" tema Codului Fiscal). Potrivit autorului, lucrarea este destinata, in primul rand, specialistilor din domeniul financiar-contabil, rezolvand o problema acuta: "ce a fost ieri mai este valabil astazi?". De asemenea, s-a dorit ca materialul sa recupereze si textul initial, cititorul beneficiind de varianta completa a unui articol sau paragraf, cu toate modificarile (adaugare, modificare, stergere) suferite de la 1 ianuarie 2004 pana la zi. De asemenea, daca un text este in vigoare o perioada de timp diferita de un an calendaristic, sau intra in vigoare la o anumita data din cursul anului, specificata printr-un act legislativ, acea perioada/data este mentionata explicit la inceputul textului. Expert contabil si auditor financiar, Nicolae Mandoiu este absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Planificare si Cibernetica Economica. Mandoiu are masterat in "Control Financiar-Fiscal" din 2005. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.