A aparut numarul din aprilie al revistei Best Magazin, revista care promoveaza un alt stil de viata. Asa cum si-a obisnuit cititorii, sumarul propune articole interesante despre istoria orologeriei, ultimele generatii de produse electronice high-tech
A aparut numarul din aprilie al revistei Best Magazin, revista care promoveaza un alt stil de viata. Asa cum si-a obisnuit cititorii, sumarul propune articole interesante despre istoria orologeriei, ultimele generatii de produse electronice high-tech, tendinte vestimentare pentru primavara 2005. Revista ramane fidela intentiilor sale de a fi un ghid pentru consumatorul de produse de lux si ofera amanunte esentiale pentru impatimitii trabucurilor si ai bauturilor fine, dar si informatii pentru cei pasionati de yachting. In plus, Best Magazin va ajuta in eforturile de a va mentine sanatosi si frumosi. In paginile revistei mai puteti citi un interviu cu vedeta stirilor PRO TV, Monica Dascalu, un portret al grupului de umor "Voua", tendinte in designul interior si destinatii exotice pentru cei care vor sa-si pregateasca o vacanta de vis.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.