A treia editie a Targului Anual de joburi pentru studenti a fost inaugurata in prezenta unor reprezentanti ai mediului de afaceri local.
Evenimentul s-a desfasurat in corpul central al Facultatii de Automatica si Calculatoare si s-a bucurat d
A treia editie a Targului Anual de joburi pentru studenti a fost inaugurata in prezenta unor reprezentanti ai mediului de afaceri local.
Evenimentul s-a desfasurat in corpul central al Facultatii de Automatica si Calculatoare si s-a bucurat de prezenta unor firme "tari" din domeniu, dar si de interesul celor carora le este adresat - studentii. Ce se intampla cu adevarat pe piata locurilor de munca? De ce si cum difera exigentele angajatorilor? Unde sunt specialistii de maine - daca ei nu se afla intre noi? Suntem din elita sau doar incercam sa fim buni? Iata doar cateva intrebari la care acest eveniment (organizat de Liga Studentilor din Automatica si Calculatoare) a incercat sa raspunda.
In plus, scopul declarat al Targului este prezentarea situatiei actuale de pe piata ingineriei si a tehnologiei informatiei din Romania si facilitarea contactului intre firme si studenti (intre oferta si cerere), pentru selectarea viitorilor specialisti. Targul este destinat studentilor din domeniul tehnic, fiind considerat de organizatori ca reala oportunitate pentru lansarea unei cariere de succes. Firmele participante au fost Gameloft, Quanto, Softwin, Dacia, Romsym Data, www.SetReadyGo.ro, Vodanet, Akela, Nobel, Gecad, Tornado, ITC Networks, smartTree, Softbiz, UTI Group, Prime telecom, ASTI, QNET, Bitcraft, TotalSoft, BluePhoenix, All 4 Web, Topex.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.