Federatia Romana de Fotbal a comunicat ieri ca ambele meciuri de fotbal dintre echipele Romaniei si Republicii Moldova vor avea loc pe data de 24 mai 2005. Intalnirea nationalelor de seniori se va desfasura la Bacau, cu incepere de la ora 20.15, iar
Federatia Romana de Fotbal a comunicat ieri ca ambele meciuri de fotbal dintre echipele Romaniei si Republicii Moldova vor avea loc pe data de 24 mai 2005. Intalnirea nationalelor de seniori se va desfasura la Bacau, cu incepere de la ora 20.15, iar partida dintre reprezentativele de tineret este programata la Piatra Neamt, de la ora 16,30. Pentru aceste actiuni, cei doi selectioneri, Victor Piturca si, respectiv, Florin Marin, se vor baza doar pe jucatorii din campionatul intern. Este insa posibila convocarea lui Mutu la echipa mare, "Briliantul" urmand sa scape pe 18 mai de suspendarea de sapte luni primita pentru dopaj. Mutu (foto dreapta) se antreneaza de la inceputul anului cu noua sa echipa, Juventus, pentru care nu are drept de joc nici macar in meciurile amicale pana la expirarea suspendarii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.