Alin Artimon a declarat ieri ca greselile brigazii de arbitri la meciul Apulum - FC National, scor 0-1, au fost premeditate si sustine ca echipa sa evolueaza de fiecare data in doar 10 jucatori. "Nu doresc sa fie suspendat vreun arbitru, vreau doar p
Alin Artimon a declarat ieri ca greselile brigazii de arbitri la meciul Apulum - FC National, scor 0-1, au fost premeditate si sustine ca echipa sa evolueaza de fiecare data in doar 10 jucatori. "Nu doresc sa fie suspendat vreun arbitru, vreau doar punctele inapoi. Cele trei, pe care fluierasii ni le-au refuzat in meciul cu Nationalul. Imi impun sa cred ca mai exista sanse de salvare, dar si atunci cand echipa joaca, se gasesc unii care ne curata. Cum scoatem capul, cum vin arbitrii si ne termina. Pana la partida cu National am crezut ca greselile de arbitraj nu sunt premeditate, dar am stat si am analizat totul si m-am convins. Nu se poate ca arbitrii sa greseasca doar intr-un singur sens, numai impotriva lui Apulum! Stiu ca risc enorm afirmand aceste lucruri, dar chiar nimeni nu sesizeaza ca se actioneaza la comanda in fotbalul romanesc? Noi jucam mai tot timpul in doar zece jucatori, pe cand adversarii evolueaza cu 12, 13 sau 14 "fotbalisti"", a afirmat Artimon, precizand ca inca mai crede in salvarea de la retrogradare. Antrenorul secund al lui Apulum, Roberto Ivan, s-a aratat si el foarte dezamagit de arbitrajele din ultimele etape. "Daca mergi in vestiar si-i vezi pe toti cu ochii in lacrimi, nu mai stii cum sa te comporti. Ce mai pot sa-i spun lui Jercalau, care la 37 de ani trebuie sa suporte aceste umilinte din partea arbitrilor? Profesionist desavarsit, sta departe de familie in majoritatea timpului si joaca foarte bine, dar atunci cand trebuie sa-si primeasca rasplata pentru munca depusa intervine lipsa rezultatelor", a precizat Ivan. Conducerea lui Apulum a contestat arbitrajul din meciul cu FC National, reclamand un penalty neacordat la Bar, un gol anulat la 0-0 si eliminarea lui Lupascu. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.