Actrita romanca Anamaria Marinca a obtinut trofeul pentru cea mai buna actrita la British Academy Film and Television Awards (BAFTA) pentru rolul din filmul britanic "Sex Traffic".
Ceremonia de decernare a cunoscutelor distinctii a avut loc, d
Actrita romanca Anamaria Marinca a obtinut trofeul pentru cea mai buna actrita la British Academy Film and Television Awards (BAFTA) pentru rolul din filmul britanic "Sex Traffic".
Ceremonia de decernare a cunoscutelor distinctii a avut loc, duminica seara, la Theatre Royal din Londra, in prezenta a numeroase vedete de televiziune.
Anamaria Marinca si-a facut debutul pe micul ecran cu "Sex Traffic", o drama difuzata de postul de televiziune Channel 4, despre traficul de carne vie, in care interpreteaza rolul unei fete din Republica Moldova, rapita alaturi de sora sa si obligata sa se prostitueze in Europa de Est si Marea Britanie. Actrita, in varsta de 26 de ani, a fost foarte surprinsa la castigarea trofeului. "Sunt foarte, foarte recunoscatoare. E un privilegiu. Am crezut ca nu aud bine cand numele meu a fost pronuntat", a spus Anamaria, care in urma cu o luna a castigat cu acelasi rol premiul pentru cea mai buna actrita din partea Royal Society Television. "Sex Traffic" - un film produs de compania Granada, in coproductie cu Canadian Broadcasting Corp., si realizat in Studiourile MediaPro - a fost, de asemenea, premiat la categoria cea mai buna drama. In afara de premiile pentru Anamaria Marinca si "Sex Traffic", Channel 4 a mai obtinut distinctii pentru cea mai buna drama - "Omagh", cel mai bun serial de drama - "Shameless" si cel mai bun actor - Rhys Ifans (in "Not Only But Always"). Cel mai bun program de comedie a fost considerat "Little Britain" de pe BBC3.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.