Pachetul de actiuni detinut de stat la societatea Ecosid Hunedoara va fi transferat, cu titlu gratuit, din administrarea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) in cea a Consiliului Local Hunedoara, se arata intr-un proiect de lege
Pachetul de actiuni detinut de stat la societatea Ecosid Hunedoara va fi transferat, cu titlu gratuit, din administrarea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) in cea a Consiliului Local Hunedoara, se arata intr-un proiect de lege aprobat in ultima sedinta a Guvernului.
Pachetul reprezinta 99,99 la suta din capitalul social, totalizand 3,9 milioane de actiuni.
Conform proiectului de act normativ, Primaria Hunedoara va prelua toate drepturile si obligatiile care decurg din calitatea de actionar al societatii, prin Consiliul Local Hunedoara. Preluarea societatii a fost aprobata deja, anul trecut, de Consiliul Local Hunedoara, considerandu-se ca acest demers va permite recuperarea creantelor pe care bugetul local le detine fata de aceasta intreprindere si va contribui la dezvoltarea economica a zonei.
Societatea are ca obiect de activitate recuperarea deseurilor si a resturilor metalice reciclabile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.