Laszlo Borbely a oprit construirea salii de sport din Cornu, comuna lui Adrian Nastase . Investitia de 2,2 milioane de euro in sala de sport de la Cornu a fost oprita, iar banii vor fi redistribuiti pentru terminarea altor patru sau cinci sali, a a
Laszlo Borbely a oprit construirea salii de sport din Cornu, comuna lui Adrian Nastase . Investitia de 2,2 milioane de euro in sala de sport de la Cornu a fost oprita, iar banii vor fi redistribuiti pentru terminarea altor patru sau cinci sali, a anuntat ministrul Laszlo Borbely. "Nu mi se pare justificata o astfel de investitie", a declarat ministrul delegat pentru amenajarea teritoriului. El sustine ca daca vrea, administratia locala de la Cornu poate incerca sa gaseasca singura surse de finantare pentru continuarea constructiei.
Adrian Nastase a declarat ca oricum ce s-a facut pana acum a fost din banii Consiliului Local si nicidecum de la Guvern. Asa ca Borbely nu poate sa ia ceva ce nici nu a dat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.