Dupa meciul cu cantec in fata lui FC National in Cupa Romaniei, in urma caruia arbitrul Ionica Serea a fost retrogradat in Divizia C pentru felul in care a ajutat formatia din Stefan cel Mare, Dinamo a spulberat, din nou, acasa pe CFR Cluj intr-un me

Dupa meciul cu cantec in fata lui FC National in Cupa Romaniei, in urma caruia arbitrul Ionica Serea a fost retrogradat in Divizia C pentru felul in care a ajutat formatia din Stefan cel Mare, Dinamo a spulberat, din nou, acasa pe CFR Cluj intr-un meci in care Claudiu Niculescu a marcat de patru ori. Senzatia generala a fost ca atacantul dinamovist a marcat de cate ori a vrut in poarta clujenilor. Meciul in sine a semanat mai degraba cu o infruntare intre doua echipe de Divizia B, tribunele populate cu doar 2.000 de spectatori tacuti si care nu s-au sinchisit prea mult sa-si incurajeze favoritii. Acestia au avut doar reprosuri la adresa conducerii afisand la inceputul partidei un banner sugestiv: "Vrem sa castigam si fara arbitri", cu referire directa la arbitrajul partinitor al lui Serea din Cupa. La sfarsitul meciului, antrenorul Ioan Andone parea ca nu intelege ce se intampla. "Nu e normal ca o echipa campioana sa joace in fata a doar 2.000 de spectatori", declara siderat Andone.
Adevarul e ca Dinamo a ajuns la inceputul anului 2005 sa nu mai starneasca interes nici in randul propriilor suporteri, daca luam in calcul media la ultimele trei partide jucate acasa si care nu depaseste 2.500 de spectatori. De ce o echipa care se bate pentru titlu si s-a calificat in finala Cupei nu mai prezinta interes? Iata o problema ce ar trebui sa-i framante pe cei din conducerea clubului din Stefan cel Mare.

Contre la varf

Situatia la Dinamo tinde sa devina una exploziva chiar la nivelul conducerii. Dupa ce clubul a emis un comunicat de presa in care anunta, poate doar dintr-un simplu interes de imagine, ca doreste rejucarea partidei cu FC National pentru a nu se crea suspiciuni, vocile au inceput sa rasune pe tonuri diferite. Directorul executiv, Cristi Borcea, a declarat ca nu este de acord cu aceasta initiativa a presedintelui Nicolae Badea si ca o eventuala rejucare ar crea un precedent periculos. Contradictia ar putea fi insa un prim episod ce are ca scop final impartirea actiunilor dupa transformarea clubului in societate pe actiuni, toti cei aflati acum la conducere tintind pachetul majoritar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.