Au fost construite in zone din cele mai bine cotate pe piata libera si au finisaje pe masura, dar cu toate acestea, majoritatea sunt nelocuite. Apartamentele oferite drept premiu de Loteria Romana in blocul nou-nout de pe strada Nerva Traian din Capi
Au fost construite in zone din cele mai bine cotate pe piata libera si au finisaje pe masura, dar cu toate acestea, majoritatea sunt nelocuite. Apartamentele oferite drept premiu de Loteria Romana in blocul nou-nout de pe strada Nerva Traian din Capitala raman cu lacatul pe usa si dupa ce ajung in posesia norocosilor. Acestia prefera sa le pastreze pentru zile negre, decat sa intre in vizorul hotilor, mutandu-se in ele. Ar putea fi considerat blocul imbogatitilor peste noapte, dar numai daca macar jumatate dintre proprietari ar locui aici. in cazul de fata insa, cu toate ca mai mult de jumatate din apartamente sunt ocupate, pe hartie, locatarii pot fi numarati pe degete. Ziua, daca stai cateva ore in fata blocului, abia daca vezi intrand sau iesind cate o persoana, in timp ce in imobilele din vecinatate e un du-te-vino de nedescris. Seara, in schimb, nu e nevoie decat de o privire ca sa-ti dai seama ca abia daca e ocupat un apartament pe etaj. in atata lumina, raspandita de becurile din intersectie si de apartamentele din celelalte blocuri, imobilul Loteriei este doar o pata intunecata. "Este al treilea ansamblu de locuinte pe care il oferim castigatorilor la jocurile Loto. Primul a fost construit in apropierea Primariei sectorului 3, al doilea, in zona sincai, iar acesta, in Nerva Traian. Decizia de a oferi apartamente drept premiu a fost luata in urma unor sondaje care au aratat ca jucatorii isi doresc sa castige mai ales apartamente, apoi masini si bani", ne-a declarat Adrian Albu, directorul de marketing al Loteriei Romane.
Pana la acest bloc, insa castigatorii nu au fost niciodata atat de reticenti in privinta mutarii in noile apartamente, cu toate ca si aici conditiile sunt ca la carte: bucatarii utilate, gresie, faianta, parchet ori termopane, care ar umple de invidie orice muritor de rand. si asta in timp ce ansamblurile construite anterior sunt pline de locatari, fie ei castigatori la Loto sau cumparatori de ocazie. Reprezentantii Loteriei sunt de parere ca una din cauzele "goliciunii" este aceea ca majoritatea norocosilor locuiesc in afara Bucurestiului si, pentru ca nu au de gand sa se mute in Capitala, le pastreaza pentru copii sau nepoti. "Un alt motiv pentru care multi se feresc sa se mute aici este mediatizarea mult mai mare a acestui ansamblu. Toata lumea stie ca acesta e blocul castigatorilor, iar acest lucru nu este pe placul celor care castiga premii importante la loterie", a mai spus Adrian Albu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.