Un eveniment international care promoveaza implicarea tinerilor (cu precadere, a tinerilor specialisti) in cel mai spectaculos proces de extindere comunitara infaptuit vreodata (cel al dezvoltarii Uniunii Europene) va fi derulat in perioada 17-23 apr
Un eveniment international care promoveaza implicarea tinerilor (cu precadere, a tinerilor specialisti) in cel mai spectaculos proces de extindere comunitara infaptuit vreodata (cel al dezvoltarii Uniunii Europene) va fi derulat in perioada 17-23 aprilie, in organizarea Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER). In demersul lor stiintific, studentii sunt sprijiniti de conducerea Academiei de Studii Economice si de o prestigioasa galerie de vorbitori (guest-speakers), personalitati direct implicate in eforturile de aderare ale Romaniei - Mona Musca, ministru al Culturii, Mircea Geoana, fost ministru al Afacerilor Externe, Serban Mestecaneanu, manager KLS British Council, Onno Simons, adjunct al sefului Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Ion Rosca, rector al Academiei de Studii Economice s.a. Ceremonia de deschidere a Forumului "Valori Nationale vs. Valori Europene" este programata pentru astazi, in Aula Magna a ASE, iar scopul evenimentului este, in opinia organizatorilor, unul dublu - de incurajare a implicarii studentilor in procesul de tranzitie si integrare europeana, respectiv, de realizare a unei radiografii a procesului de extindere comunitara. Pe parcursul celor sapte zile de lucrari, in cadrul Forumului vor fi organizate concursuri de lucrari pe o tema propusa de organizatori, dar si numeroase sesiuni de dezbatere interactiva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.