Infrangerea arunca echipa ardeleana la ""-14"" in clasamentul adevarului, cifra care le diminueaza dramatic sansele de evitare a retrogradarii. ERORI. Imediat dupa meci, gazdele au contestat puternic arbitrajul brigazii conduse de Victor Berbecaru
Infrangerea arunca echipa ardeleana la ""-14"" in clasamentul adevarului, cifra care le diminueaza dramatic sansele de evitare a retrogradarii.
ERORI. Imediat dupa meci, gazdele au contestat puternic arbitrajul brigazii conduse de Victor Berbecaru. In minutele 10 si 19, asistentul Florin Buzarnescu
i-a oprit eronat din actiune pe Oprea si Giuchici. In minutul 82, la scorul de 0-0, atacantul lui Apulum, Lupascu, a reusit sa inscrie, insa golul a fost anulat gresit de celalalt arbitru de tusa, Bogdan Medrea. Iritat, fotbalistul s-a dat la asistent, dar a primit doar cartonas galben din partea ""centralului"". Dupa doar trei minute, oaspetii au marcat golul victoriei.
SCANDAL. Imediat dupa punctul lui Savu, vicepresedintele ""bancarilor"", Vicentiu Iorgulescu, a fost trimis in tribuna, unde a fost insotit cu injuraturi si cu scuipaturi de catre suporterii gazdelor. Dupa meci, brigada de arbitri a fost puternic contestata de jucatorii, antrenorii si oficialii echipei locale. Cel mai criticat a fost asistentul Medrea. (Lucian Dobrater, Alba-Iulia)

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.