Desi echipa lor de suflet, Dinamo, conducea cu 4-0, in minutul 53 suporterii "cainilor" s-au ridicat de pe scaune si au inceput sa paraseasca stadionul, scandand impotriva lui Cristi Borcea si a politicii sale de conducere, bazata pe cat mai multe
Desi echipa lor de suflet, Dinamo, conducea cu 4-0, in minutul 53 suporterii "cainilor" s-au ridicat de pe scaune si au inceput sa paraseasca stadionul, scandand impotriva lui Cristi Borcea si a politicii sale de conducere, bazata pe cat mai multe meciuri aranjate.
"Borcea lasa-ne!" si Vrem sa castigam fara arbitri!", au fost mesajele preferate de fanii lui Dinamo. Deranjat de atitudinea suporterilor, antrenorul Ioan Andone a calificat drept inadmisibil gestul oamenilor: "Vreau sa fac un apel catre suporteri sa se reintoarca la stadion, pentru ca e inadmisibil ca o campioana sa evolueze fara spectatori. Eu chiar le spun jucatorilor sa joace mai spectaculos ca sa atragem lumea la stadion. As fi de acord chiar ca partidele sa se joace cu portile deschise, dar tribunele sa fie din nou pline. Avem suporteri la televizor si pe Internet. Nu se poate asa", a punctat Andone. "Cu CFR Cluj n-am avut prospetime, dar chiar si asa am reusit sa marcam. sanse la titlu mai sunt si le vom juca pana cand Steaua devine campioana din punct de vedere matematic", a continuat Andone.
La finalul partidei cu ardelenii, presedintele dinamovistilor, Nicolae Badea, a tinut sa precizeze ca Dinamo nu va stimula financiar Craiova, indiferent de rezultatul cu Steaua si si-a reconfirmat pozitia vizavi de rejucarea meciului castigat cu 4-0 in fata celor de la FC National, din semifinala Cupei Romaniei: "Nu vom premia Craiova. Noi avem un regulament pe care il vom respecta si nu avem de ce sa-i premiem. Legat de semifinala Cupei, cu FC National, precizez ca noi nu riscam prin rejucarea meciului. Este o decizie a mea, a clubului Dinamo si inainte i-am consultat si pe jucatori, si pe antrenor", a spus Nicolae Badea.
"Dinamo nu are nici o legatura cu greselile arbitrilor. Se stie ca au fost situatii cand si Dinamo a fost defavorizata de arbitraje. inca o data, Dinamo nu poate fi conectata la greselile arbitrilor, nici din meciul cu National, nici dintr-un alt meci", a incheiat oficialul dinamovist.
Altfel, antrenorul clujenilor, Aurel sunda, a aruncat in carca elevilor sai esecul usturator din "stefan cel Mare": "Sunt suparat pe jucatorii mei pentru ca un adversar a reusit sa marcheze patru goluri si nimeni nu l-a putut contracara. Rezultatul mi se pare totusi exagerat, pentru ca si noi am avut doua ocazii bune. Mingea chiar a atins de doua ori bara", a explicat morocanos Aurel sunda.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.