O idee de afacere care ofera satisfactii maxime tinerilor dornici de aventura, dar si o imbogatire pe masura a cunostintelor despre natura si elementele ei, o experimenteaza de 5 ani, cu bune rezultate in plan financiar, societatea comerciala CRIM-TA

O idee de afacere care ofera satisfactii maxime tinerilor dornici de aventura, dar si o imbogatire pe masura a cunostintelor despre natura si elementele ei, o experimenteaza de 5 ani, cu bune rezultate in plan financiar, societatea comerciala CRIM-TABERE din Cluj-Napoca. CRIM organizeaza tabere de copii in Romania (la Galda de Sus - Alba, Varghis - Harghita, Strungar - Alba, Parcul National Retezat - Hunedoara), dar si pe trasee din Franta, Germania, Elvetia, Austria si Africa de Sud. Sunt excursii itinerante, care cultiva spiritul de aventura si au tematici prestabilite (de ex., tema taberelor de la Varghis, 27 iulie - 7 august este Protectia Mediului).

Inscriere de la distanta

Copilul trebuie sa completeze un formular in format electronic la adresa http://www.crim-tabere.ro. Pretul unei excursii in Romania este de 200 de euro, pentru o perioada de 10 zile pline.
Copiii care se inscriu pentru excursii pot sa provina din intreaga tara si pot avea varste cuprinse intre 3 si 17 ani! "Dorim sa-i invatam sa se descopere si sa afle lucruri noi despre ei, prin intermediul activitatilor in natura, toate acestea fiind facute etic si profitabil!", ne-a declarat directorul Calin Voda.
"Filosofia noastra este ca ne place ceea ce facem. Construim o ambianta de lucru favorabila dezvoltarii si invatarii si o atmosfera placuta pentru noi si pentru angajatii nostri, adica facem ceea ce ne place sa facem. Apoi, petrecem mult timp in aer liber, impartasind cunostintele noastre, invatand lucruri noi, ajutand copiii sa se dezvolte, oferindu-le informatii despre mediu si despre nevoile de conservare si protectie a mediului. Ne tratam clientii, angajatii, vanzatorii, agentii, cu cinste, respect si onestitate. Le oferim clientilor nostri un pret corect pentru un produs bun. Investim un procent din profitul nostru pentru companie si pentru cresterile viitoare. Impartim succesul nostru cu clientii si angajatii nostri, cu copiii care nu-si permit sa mearga in tabara cu noi, cu organizatiile de mediu si cu altii care ne ajuta sa protejam ariile naturale in cadrul carora ne desfasuram activitatea!"


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.