Fara indoiala, Steaua si U. Craiova se infrunta maine seara, in Banie, in cel mai interesant joc al rundei. De aceasta data derbiul nu mai are conotatiile de alta data, cele doua echipe luptand acum pentru obiective diametral opuse.
Cu 5 punc

Fara indoiala, Steaua si U. Craiova se infrunta maine seara, in Banie, in cel mai interesant joc al rundei. De aceasta data derbiul nu mai are conotatiile de alta data, cele doua echipe luptand acum pentru obiective diametral opuse.
Cu 5 puncte in clasament in fata lui Dinamo, Steaua vine cu gandul la un succes care sa-i mentina distanta fata de urmaritoare in varful clasamentului. Insa acest lucru ar putea insemna dezastrul pentru trupa din Banie, care ocupa ultimul loc in clasament cu un neverosimil - 13 in clasamentul adevarului. Stiinta e obligata, asadar, sa invinga, pentru a mai pastra cat de cat sanse la salvarea de la retrogradare. Misiunea elevilor lui Bondrea se anunta una cat se poate de dificila, dupa ce echipa nu a obtinut nici macar un punct in acest retur, iar atunci cand au batut pe Farul in returul semifinalei Cupei Romaniei, diferenta a fost insuficienta pentru calificare.
Oltenii sunt increzatori inaintea meciului de maine si spera ca un eventual succes in fata ros-albastrilor sa insemne un nou inceput pentru ei. In plus, patronul Dinel Staicu le-a promis o prima substantiala in cazul unui rezultat pozitiv. De partea cealalta, Steaua nu a mai invins in Banie din 1999, atunci cand Ciocoiu si Danciulescu marcau in minutele de prelungire pentru o victorie in extremis a bucurestenilor. Zenga nu-si va arunca echipa in ofensiva inca din start si va incepe intr-o formula cu un singur varf impins, sprijinit din spate de Nicolae Dica, omul care sa asigure legatura intre linia mediana si atac. Partida de pe "Ion Oblemenco" va fi condusa la centru de Marian Salomir, care va fi ajutat la cele doua margini de Marcel Savaniu si Miklos Nagy.

Programul etapei a 20-a

Astazi
Farul Constanta - Sportul Studentesc - ora 16.30, National TV
Gloria Bistrita - FC Brasov - ora 17.00, Telesport
Otelul Galati - Poli Timisoara - ora 17.00, TVR 2
Dinamo Bucuresti - CFR Cluj - ora 20.30, Antena 1
Maine
Apulum Alba Iulia - FC National - ora 17.00, Telesport
Rapid Bucuresti - FCM Bacau - ora 18.45, National TV
Universitatea Craiova - Steaua Bucuresti - ora 20.15, TVR 1
Partida FC Arges - Poli Iasi s-a jucat aseara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.