Politistii belgieni au inceput sapaturile in gradina casei din Belgia a lui Michel Fourniret, in cautarea mai multor victime ale francezului suspectat de comiterea a numeroase crime, relateaza site-ul Expatica.com. Autoritatile au motive sa creada ca
Politistii belgieni au inceput sapaturile in gradina casei din Belgia a lui Michel Fourniret, in cautarea mai multor victime ale francezului suspectat de comiterea a numeroase crime, relateaza site-ul Expatica.com. Autoritatile au motive sa creada ca trei victime sunt ingropate in curtea casei lui Fourniret din satul Sart-Custinne, situat in regiunea belgiana Ardennes. Un excavator a inceput, joi dimineata, sapaturile in curtea casei lui Fourniret, in cautarea cadavrului unei menajere pe care francezul ar fi ucis-o in 1992. Acuzatia a fost lansata de fosta sotie a suspectului, Monique Olivier, care sustine ca menajera a fost omorata dupa o tentativa de viol. Fourniret nu recunoaste insa aceasta crima. Politia belgiana a anuntat ca va sapa pana la o adancime de trei metri, in gradina barbatului, in speranta ca va descoperi cadavrul menajerei. Olivier si-a acuzat sotul ca a ucis alte doua bone, in anii 1990, dar a refuzat sa ofere alte informatii. Inca nu se stie precis cate persoane au fost ucise de Michel Fourniret si de sotia lui, intre anii 1980 si 1990. Francezul in varsta de 62 de ani este anchetat pentru sase crime comise in Franta, pentru altele doua in Belgia, precum si pentru o tentativa de rapire. El a fost arestat in Belgia in iunie 2003 pentru rapirea unor minori si pentru comportament sexual necorespunzator. Fourniret a recunoscut deja opt crime si o tentativa de asasinat. Si Monique Olivier a fost acuzata, de curand, in cazul uciderii a trei femei, dupa ce a recunoscut ca le-a ademenit in casa pentru a lucra ca menajere, in perioada iulie 1992 - ianuarie 1997. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.