La Kosice, in Slovacia, a avut loc recent turneul final al Cupei Campionilor Europeni la Fotbal-Tenis, la care au participat echipele campioane ale Romaniei, Cehiei, Slovaciei, Frantei, Ungariei si Elvetiei. Echipa Petrom Ploiesti, reprezentanta tari
La Kosice, in Slovacia, a avut loc recent turneul final al Cupei Campionilor Europeni la Fotbal-Tenis, la care au participat echipele campioane ale Romaniei, Cehiei, Slovaciei, Frantei, Ungariei si Elvetiei. Echipa Petrom Ploiesti, reprezentanta tarii noastre, s-a calificat in semifinalele competitiei, unde a pierdut la mare lupta cu 2-1 partida cu Cehia, dar a ocupat locul 3 invingand cu 3-0 Ungaria in finala mica. Altfel, dupa cum ne-a declarat Constantin Turcea, secretarul FRFT, la Innsbruck, in Austria, a avut loc Congresul FIFT, cu aceasta ocazie brazilianul Alfred Meyer fiind ales presedinte al forului international. Constantin Turcea a fost ales membru in Comisia Internationala de arbitraj si regulamente. In 2005, CE de Fotbal-Tenis se va desfasura in Croatia, iar in 2006 Congresul FIFT va avea loc in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.