Un mega power monster adevarat. Modelul Twin face ca imposibilul sa nu existe. Chiar daca este greu de crezut, este echipat cu 2 motoare XLS 3,5 si cu o cutie de viteze din otel cu 2 trepte. Este o bijuterie a tehnicii careia nimic nu-i poate sta in
Un mega power monster adevarat. Modelul Twin face ca imposibilul sa nu existe. Chiar daca este greu de crezut, este echipat cu 2 motoare XLS 3,5 si cu o cutie de viteze din otel cu 2 trepte. Este o bijuterie a tehnicii careia nimic nu-i poate sta in fata.
Aderenta la sol este impecabila. Modelul este echipat cu 8 amortizoare de competitie din aluminiu cu stabilizatori. De precizat ca rotile dintate sunt din otel speciat intarit prin tratamente speciale. Megalith Twin este dotata cu radiocomanda protejata la apa. Modelul are doua rezervoare Flip Flop si... frane pe disc. Se livreaza preasamblata in proportie de 90 la suta. Poate fi achizitionata cu aproximativ 800 de euro fara TVA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.