Delegatia Romaniei are ca obiectiv cucerirea a doua medalii si ocuparea a doua locuri 4-6 la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, care se vor desfasura in perioada 18-24 aprilie, a declarat presedintele Federatiei Romane de Haltere, Nicu Vla
Delegatia Romaniei are ca obiectiv cucerirea a doua medalii si ocuparea a doua locuri 4-6 la Campionatele Europene de haltere de la Sofia, care se vor desfasura in perioada 18-24 aprilie, a declarat presedintele Federatiei Romane de Haltere, Nicu Vlad.
Lotul Romaniei care va face deplasarea la Sofia cuprinde sase halterofili - Viorel Voicu (categoria 56 kg), Adrian Jigau si Florin Veliciu (62 kg), Stanel Stoica (69 kg), Sebastian Dogariu (77 kg) si Valeriu Calancea (85 kg) - si doua sportive, Marioara Munteanu (53 kg) si Genoveva Tiron (69 kg).
"Avem ca obiectiv castigarea a doua medalii si obtinerea a doua locuri 4-6. Teoretic, toti sportivii din lot pot obtine o medalie, dar practic cele mai mari sanse le au Jigau, Calancea si Marioara Munteanu", a declarat Nicu Vlad, care a adaugat ca Valeriu Calancea este complet refacut dupa accidentarea mai veche care l-a determinat sa abandoneze in concursul de la JO 2004.
Delegatia Romaniei va pleca la Sofia in doua transe, astazi si luni, in functie de data intrarii in concurs a sportivilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.