Un studiu realizat in Germania a descoperit ca barbatii cu greutatea peste medie sunt mai fideli partenerelor lor decat cei supli si asta nu pentru ca nu li s-ar oferi sansa de a insela, transmite site-ul Ananova, citata de Mediafax. Compania de stud
Un studiu realizat in Germania a descoperit ca barbatii cu greutatea peste medie sunt mai fideli partenerelor lor decat cei supli si asta nu pentru ca nu li s-ar oferi sansa de a insela, transmite site-ul Ananova, citata de Mediafax. Compania de studii de piata Forsa sustine ca barbatii cu o greutate medie au sanse de doua ori mai mari de a fi infideli. In schimb, barbatii supraponderali nu prea au inclinatia de a se angaja in activitati riscante, ceea ce ii tine departe de aventuri sentimentale, dar si de case de toleranta si linii erotice.
Cercetatorii au chestionat o mie de barbati germani cu varsta intre 31 si 69 de ani pentru acest studiu. Circa 23% dintre cei cu o greutate normala au recunoscut ca au fost supusi tentatiei de a-si insela partenera, fata de numai 11% dintre cei grasi. Sascha Rusch, specialist in sanatate masculina a spus ca barbatii grasi nu sunt mai putin activi din punct de vedere sexual decat cei slabi, dar nu apreciaza riscul, iar intre noutate si confortul relatiei pe care o au deja, aleg cea de-a doua varianta. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.