Delegatia Romaniei a obtinut, joi seara, prima medalie la Campionatele Europene de lupte care se desfasoara in aceste zile la Varna, Mihaela Sadoveanu castigand bronzul in limitele categoriei 63 kg. Intr-o intalnire decisiva din recalificari, repreze
Delegatia Romaniei a obtinut, joi seara, prima medalie la Campionatele Europene de lupte care se desfasoara in aceste zile la Varna, Mihaela Sadoveanu castigand bronzul in limitele categoriei 63 kg. Intr-o intalnire decisiva din recalificari, reprezentanta noastra s-a impus in fata bulgaroaicei Teodora Dimitrova, cu scorul de 5-0, si a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, alaturi de austriaca Nikola Hartmann-Dunser, care a trecut de Maria Muller (Germania), cu 3-1. Aseara, dupa inchiderea editiei, o alta luptatoare tricolora, Ana Maria Paval, a luptat in semifinalele categoriei 51 kg, vizand o noua medalie de bronz intr-o disputa cu o sportiva din recalificari. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.