Universitatea a revenit asupra deciziei de a permite accesul gratuit la meciul cu Steaua, dupa ce Jandarmeria din Craiova a amenintat ca nu va semna protocolul pentru asigurarea securitatii la meci. Decizia a fost luata in urma sedintei de ieri la ca
Universitatea a revenit asupra deciziei de a permite accesul gratuit la meciul cu Steaua, dupa ce Jandarmeria din Craiova a amenintat ca nu va semna protocolul pentru asigurarea securitatii la meci. Decizia a fost luata in urma sedintei de ieri la care au participat responsabilii Jandarmeriei si cei ai clubului craiovean. Jandarmeria a amenintat ca nu va semna protocolul pentru asigurarea securitatii la partida cu Steaua, intr-o astfel de situatie existand riscul ca Universitatea sa piarda meciul la "masa verde", cu 0-3. Astfel, conducerea clubului oltean a renuntat la ideea de a primite accesul gratuit, un bilet la meci urmand sa coste 30.000 de lei, pentru toate sectoarele stadionului. Oficialii din Banie ar fi dorit ca pretul unui bilet sa fie de numai 5000 de lei, insa s-a renuntat si la aceasta idee, deoarece nu mai era timp pentru tiparirea altor bilete. Pentru partida de maine seara vor fi puse in vanzare 20.000 de tichete. Masurile de securitate vor fi asigurate de un numar de 1000 de jandarmi si politisti. Steaua a anuntat ca echipa va fi insotita in Banie de 1000 de sustinatori si ca nu va solicita bilete in plus fata de protocolul existent. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.