FC Arges a reusit ieri prima victorie din retur si a doua din tot campionatul pe teren propriu, castigand cu 3-0 (2-0) meciul cu "Poli" Unirea Iasi. Pitestenii au inceput in forta si au incheiat conturile dupa nici 30 de minute. Mai intai, in minutul
FC Arges a reusit ieri prima victorie din retur si a doua din tot campionatul pe teren propriu, castigand cu 3-0 (2-0) meciul cu "Poli" Unirea Iasi. Pitestenii au inceput in forta si au incheiat conturile dupa nici 30 de minute. Mai intai, in minutul 17, Prepelita a patruns pe partea stanga si a centrat putin inapoi, iar Bilasco a reluat imparabil pentru Branet. Apoi, in minutul 26, acelasi Prepelita a luat o actiune pe cont propriu, a driblat mai multi ieseni si a pasat la C. Tanasa, care a marcat cu poarta goala. Totusi, prima mare ocazie a apartinut moldovenilor, insa Onofras a sutat mult peste poarta, din careu, in minutul 14. Tot Onofras a ratat in debutul partii secunde, pentru ca, in minutul 59, C. Tanasa sa reuseasca "dubla" (atacantul pitestean a marcat cinci goluri in retur). Pana la final nu s-a mai intamplat nimic notabil. Argesul a "saltat" la sapte puncte de primul loc retrogradant, iar Iasiul pare decis sa se concentreze in principal pe meciurile de pe teren propriu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.