Managerul gruparii de baschet Poli Mobitelco Carbochim, Mircea Cristescu, a declarat ca la Cluj se va desfasura o noua editie a All-Star Game, evenimentul urmand sa fie organizat in colaborare cu Federatia Romana de Baschet. "Campionatul se termina i
Managerul gruparii de baschet Poli Mobitelco Carbochim, Mircea Cristescu, a declarat ca la Cluj se va desfasura o noua editie a All-Star Game, evenimentul urmand sa fie organizat in colaborare cu Federatia Romana de Baschet. "Campionatul se termina in 28 mai si ar fi perfect sa avem evenimentul in saptamana imediat urmatoare, pentru ca jucatorii sa nu plece din tara. Adversarele ar fi o echipa formata din jucatori romani si una din straini, care au evoluat in campionatul nostru", a precizat Cristescu. El a mai spus ca a discutat, in principiu, cu presedintele interimar al FRB, Carmen Branisteanu, care agreeaza ideea organizarii All-Star Game la Cluj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.