Ieri dimineata a avut loc cantarirea initiala pentru Cupa Presei la slabit, eveniment organizat din greu si cu mare placere de revista TABU. S-au inscris 106 jurnalisti din presa scrisa, radio, TV, site-uri de presa, toti dornici de a-si imbunatati c
Ieri dimineata a avut loc cantarirea initiala pentru Cupa Presei la slabit, eveniment organizat din greu si cu mare placere de revista TABU. S-au inscris 106 jurnalisti din presa scrisa, radio, TV, site-uri de presa, toti dornici de a-si imbunatati conditia fizica. La deschiderea evenimentului, care a avut loc la World Class Fitness Academy, (Hotel Bucuresti), au fost prezente si numeroase vedete, ca Gianina Corondan (foto), Catinca Roman, Liviu Mihaiu, Ioan T. Morar, Jean Lorin Sterian, Iulia Fratila, Cristina Teodorescu, Carmen Bruma, Florentina Opris, Razvan Popescu, Manuel Dinculescu, Johann si Ioana de Hillerin si Marius Vintila - MC la eveniment. Concursul se desfasoara in perioada 18 aprilie - 18 mai - cand cel mai "slab" jurnalist isi va putea ridica Marele Premiu, in valoare de o mie de euro. Pana atunci, organizatorii ii avertizeaza pe concurenti ca este de muncit, insa au decis ca le vor da o mana de ajutor, si anume o echipa de specialisti de prima mana, care ii vor sustine si sfatui pe concurenti cum sa obtina rezultate maxime numai intr-o luna. De asemenea, organizatorii au oferit participantilor posibilitatea de a se inscrie in programul Reductostart, care ii va ajuta sa slabeasca sanatos.
Tot in cadrul concursului, participantii vor participa la un workshop, organizat tot la World Class Fitness Academy Downtown, unde va avea loc o dezbatere pe tema competitiei. Sloganul concursului este "Luptam pentru o presa mai slaba! (M.BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.