Pasiunea pentru droguri de mare risc a doi medici rezidenti si a unui student, toti cetateni greci, a dus la anihilarea unei retele de traficanti de ecstasy.
Comprimatele pe care acestia le foloseau erau aduse din Olanda si erau procurate de l
Pasiunea pentru droguri de mare risc a doi medici rezidenti si a unui student, toti cetateni greci, a dus la anihilarea unei retele de traficanti de ecstasy.
Comprimatele pe care acestia le foloseau erau aduse din Olanda si erau procurate de la o tanara. Doar interventia Politiei a facut ca cele aproape 900 de pastile pe care le detineau aceasta si fratele sau sa nu invadeze cluburile de pe litoral.
Operatiunea declansata in forta de politisti si procurori s-a finalizat, dupa mai multe luni de supravegheri, cu retinerea si arestarea traficantilor. Initial, pentru a ajunge la cei doi distribuitori, oamenii legii i-au monitorizat indeaproape pe Demetrios K., 30 de ani, si Eleftherios, 25 de ani, ambii medici rezidenti, precum si pe Dimitrios S., 25 de ani, student, toti stabiliti in Constanta. Existand indicii ca acestia sunt consumatori de droguri, in timpul cercetarilor, politistii i-au supus unor analize care au confirmat, fara dubii, ca se afla sub influenta narcoticelor. De aici si pana la identificarea dealer-ului nu a mai fost decat un pas. Elena P., 29 de ani, a fost indicata de cei trei ca fiind cea care-i aproviziona cu pastile, ei platind 400.000 de lei pentru fiecare bucata achizitionata. Femeia a fost prinsa in flagrant de ofiterii Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA), in timp ce incerca sa vanda alte 98 de comprimate MDMA-Ecstasy, avand inscriptionat logo-ul "Superman", si "Mitsubischi". La interogatoriu, aceasta a marturisit ca a adus marfa din Olanda si a comercializat-o mai multor cunostinte. O perchezitie la domiciliul lui Ionel P., 25 de ani, din Navodari, fratele celei in cauza, s-au descoperit alte 542 de pastile de ecstasy. Cei doi frati au fost arestati preventiv pentru vanzare fara drept si introducerea de droguri in tara si risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare. La randul lor, grecii sunt cercetati in stare de libertate pentru detinere de droguri pentru consum propriu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.