Asesoft Distribution, compania de distributie de produse IT din grupul Asesoft International, are ca obiectiv, in 2005, o cifra de afaceri de 50 de milioane de dolari, cu 20 de milioane de dolari mai mare decat veniturile din anul precedent, a declar
Asesoft Distribution, compania de distributie de produse IT din grupul Asesoft International, are ca obiectiv, in 2005, o cifra de afaceri de 50 de milioane de dolari, cu 20 de milioane de dolari mai mare decat veniturile din anul precedent, a declarat Iulian Stanciu, director general al firmei.
"Compania are o baza de peste 600 companii active si este furnizor important al retelelor de retail locale. Asesoft este certificata ISO 9001 si activeaza prin birouri locale in tara, iar la inceputul anului ne-am extins activitatea in Serbia-Muntenegru" a spus Stanciu.
La nivelul grupului Asesoft, veniturile de anul trecut s-au ridicat la 61,4 milioane de dolari. Asesoft este o companie cu capital romanesc infiintata in 1997.
Grupul isi desfasoara activitatea in integrarea de sisteme informatice, atat in Administratia publica locala, cat si in companii private din diferite sectoare de activitate, produce si distribuie tehnica de calcul, precum si aplicatii software pentru afaceri.
De asemenea, Asesoft furnizeaza servicii Internet si de comunicatii, precum si consultanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.