Nationala de Fotbal a Parlamentului Romaniei s-a intors zilele trecute de la Campionatul Balcanic, desfasurat in Turcia.
Echipa Romaniei, formata din Ion Radoi, Valeriu Zgonea, Sandu Mazare, Mircea Grosaru, Radu Moldovan, Adrian Merca, Yusein
Nationala de Fotbal a Parlamentului Romaniei s-a intors zilele trecute de la Campionatul Balcanic, desfasurat in Turcia.
Echipa Romaniei, formata din Ion Radoi, Valeriu Zgonea, Sandu Mazare, Mircea Grosaru, Radu Moldovan, Adrian Merca, Yusein Ibram, George Baiesu, Ion Stoica, Constantin Igas, Obuf Buhaianu, Tiberiu Barbuleciu, Mihai C. Apotolache si antrenata de Dumitru Predescu, a obtinut titlul de vicecampioana, invingand, pe rand, atat echipa Serbiei (9-1) in sferturi, cat si pe cea a Albaniei (2-0) in semifinala.
Desi au fost cateva zile in care s-a jucat fara pauza (un meci dura 90 de minute, ca la profesionisti, si temperatura depasea 30 de grade), capitanul romanilor, senatorul Ion Radoi, si-a mobilizat meci de meci colegii, neconcepand intoarcerea fara cupa de campioni. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, in finala, dupa ce au condus cu 1-0 in fata turcilor, chiar si cu un arbitraj sfidator, parlamentarii au inteles ca trebuie sa "le dea" meciul gazdelor atunci cand au observat disperarea din ochii prim-ministrului turc.
Acest lucru s-a si intamplat, dupa ce arbitrul le-a acordat un penalti de incurajare turcilor.
Toti politicienii, fara exceptie, s-au intors bandajati de la accidentarile din timpul turneului si cu febra musculara.
La iesirea lor din avion, Aeroportul Otopeni a fost brusc invadat de un puternic miros de unguente pentru dureri musculare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.