Antrenorul echipei ªahtior Doneþk, Mircea Lucescu, a declarat cã lupta pentru titlu in campionatul Ucrainei se va da panã in ultima etapã, informeazã site-ul oficial al grupãrii la care activeazã jucãtorii
Antrenorul echipei ªahtior Doneþk, Mircea Lucescu, a declarat cã lupta pentru titlu in campionatul Ucrainei se va da panã in ultima etapã, informeazã site-ul oficial al grupãrii la care activeazã jucãtorii Flavius Stoican, Cosmin Bãrcãuan, Rãzvan Raþ ºi Ciprian Marica. "Nu cred cã un antrenor ca Jozef Szabo, care pregãteºte pe Dinamo Kiev, refuzã sã mai lupte pentru titlu, atunci cand mai are in faþã zece etape. Face parte din tactica tehnicienilor de a crea confuzie in randul adversarilor. Dinamo Kiev este o formaþie puternicã, au fãcut meciuri bune in cupele europene. Acum, suntem mai puternici decat ei, dar lupta pentru titlu se va da panã in ultima etapã. Va trebuie sã rãmanem concentraþi, pregãtiþi ºi atenþi panã la final, iar jucãtorii sã nu se creadã deja campioni", a spus Lucescu. ªahtior Doneþk se aflã pe primul loc in clasament, cu 54 de puncte, in timp ce Dinamo Kiev ocupã poziþia secundã, cu 49 de puncte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.