World Trade Plaza din Bucuresti gazduieste pentru doua zile, 15 si 16 aprilie, Targul de Promovare a Turismului si Mestesugurilor din Maramures, organizat de Programul de Dezvoltare si intarire a IMM (EDS), finantat de Agentia Statelor Unite pentru D
World Trade Plaza din Bucuresti gazduieste pentru doua zile, 15 si 16 aprilie, Targul de Promovare a Turismului si Mestesugurilor din Maramures, organizat de Programul de Dezvoltare si intarire a IMM (EDS), finantat de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID). Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) este unul dintre partenerii manifestarii iar deschiderea are loc astazi la ora 10.00. Festivitatile vor include un spectacol sustinut de o formatie maramureseana si o prezentare a frumusetilor naturale si a oamenilor locului. ANAT va detine un stand in cadrul acestui targ. Una dintre prioritatile ANAT este dezvoltarea incoming-ului - activitatea de aducere a turistilor straini in Romania, ce reprezinta o forma de export de servicii pentru tara noastra, contribuind la echilibrarea balantei de plati. Una dintre zonele Romaniei cu mare potential turistic este, in optica ANAT, Maramures. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.