Gradinita "Little Friends", institutie acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii, va fi prezenta la Baby Expo, sarbatoarea copiilor intre 0 si 5 ani cu stand propriu, in Pavilionul 3, Standul C8. Maine, 16 aprilie, la ora 13.00, copiii celor t
Gradinita "Little Friends", institutie acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii, va fi prezenta la Baby Expo, sarbatoarea copiilor intre 0 si 5 ani cu stand propriu, in Pavilionul 3, Standul C8. Maine, 16 aprilie, la ora 13.00, copiii celor trei grupe ale gradinitei vor prezenta pentru vizitatorii targului un program artistic, dansand, asa cum sta bine unor prichindei veseli, dar si cantand in limba engleza, programul de studiu al gradinitei desfasurandu-se in aceasta limba de circulatie internationala.
In afara de activitatile prescolare uzuale, la gradinita "Little Friends", copiii se pot initia in lucrul cu calculatorul, in studiul pianului sau al picturii, sau pot deslusi tainele artelor martiale. Optional, copiii pot lua lectii de inot, tenis sau pot participa la activitati menite sa le deschida gustul spre arta si cunoastere: vizite la muzee sau vizionarea spectacolelor de teatru si circ special concepute pentru varsta lor. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.