Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului va elimina subventia de 20% acordata celor care construiesc in regim de credit ipotecar prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), a declarat ieri, pentru Rompres, ministrul delegat pentru l
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului va elimina subventia de 20% acordata celor care construiesc in regim de credit ipotecar prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), a declarat ieri, pentru Rompres, ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Laszlo Borbely. "Agentia trebuie sa devina un intermediar pe piata constructiilor si, in sprijinul acestei conceptii, vom elimina subventia de 20%, care nu e justificata in momentul actual", a spus Laszlo Borbely. In opinia ministrului, ANL ar urma sa ofere mai mult sprijin pentru constructia de locuinte sociale si pentru tineri si mai putin pe creditul ipotecar.
"De asemenea, vom elimina orice fel de privilegii ale unor categorii in dauna altora si orice fel de clientelism care a functionat in ultimii ani. In acest sens este de ajuns sa consultati lista cu beneficiarii de locuinte ANL din cartierul Henri Coanda", a conchis Laszlo Borbely. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.