RITM. Craiova a deschis scorul in minutul 13, cand Curca a scapat in fata sutul lui Schumacher, iar Claudiu Dragan a introdus balonul in plasa din trei metri. Treptat, oaspetii au echilibrat jocul, dar tot oltenii aveau sa ins

 
RITM. Craiova a deschis scorul in minutul 13, cand Curca a scapat in fata sutul lui Schumacher, iar Claudiu Dragan a introdus balonul in plasa din trei metri. Treptat, oaspetii au echilibrat jocul, dar tot oltenii aveau sa inscrie. Dupa inca o eroare a aceluiasi Curca, Daouda a marcat in urma centrarii din corner a lui Schumacher, si jocul parea sa fie la discretia gazdelor. La numai doua minute insa, Pascovici a reusit sa marcheze, gol ce avea sa fie decisiv pentru ""marinari"", dupa o faza fixa in care fundasii oltenilor au parut batuti in cuie in gazon. In a doua repriza, elevii lui Bondrea au dominat autoritar, dar ratarile din final ale lui Dragan si ale lui Plesan au facut ca Bania sa nu se mai poata bucura nici la victorii. ""Este cea mai importanta realizare din istoria Farului. Ne bucuram cu totii ca vom juca cu trofeul pe masa si sper sa aducem Cupa la Constanta. Craiova a jucat foarte bine azi, are valoare mult peste locul din clasament"", a spus antrenorul Farului, Petre Grigoras.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.