Sabin Ilie, atacantul lui Changchun Yutai, este golgeterul ligii secunde din China, cu 10 goluri marcate in cinci etape jucate in noua editie de campionat. Mai mult, ex-rapidistul a marcat in fiecare etapa. Debutul lui Sabin Ilie a fost fulminant, ac
Sabin Ilie, atacantul lui Changchun Yutai, este golgeterul ligii secunde din China, cu 10 goluri marcate in cinci etape jucate in noua editie de campionat. Mai mult, ex-rapidistul a marcat in fiecare etapa. Debutul lui Sabin Ilie a fost fulminant, acesta marcand patru goluri in runda inaugurala (5 martie), in victoria obtinuta de Changchun Yatai cu 9-0 in fata lui Dalian Changbo. Sabin Ilie a marcat atunci in minutele 1, 32, 34 si 48. In etapa a doua (12 martie), Nanjing Yoyo si Changchun Yatai au terminat la egalitate, 2-2, romanul marcand primul gol al echipei sale in minutul 44. Tot 2-2 s-a incheiat si meciul din etapa a treia (19 martie), pe teren propriu, cu Xiamen Lanshi, liderul la zi al esalonului secund. Sabin Ilie a deschis scorul in minutul 8. In etapa a 4-a (1 aprilie), Changchun Yatai s-a impus cu scorul de 3-1 in deplasare, in fata lui Shanghai 9th City, iar Sabin Ilie a reusit un hat-trick, in minutele 5, 68 si 90. In etapa a 5-a (9 aprilie), Changchun Yatai a dispus cu 3-2 de Yanbian, Sabin a marcat al doilea gol al echipei sale in minutul 32. Pe 16 aprilie, Changchun Yatai va sta, deoarece adversara sa, Harbin Guoli, a fost exclusa din campionat din cauza datoriilor catre jucatori si va pierde meciurile la "masa verde". In clasament, conduce Xiamen Lanshi, cu 13 puncte, urmata de Changchun Yatai si Guangzhou Rizhiquan, fiecare cu cate 11 puncte. Yatai are cel mai bun atac, cu 19 goluri marcate. In ierarhia celor mai buni marcatori, conduce Sabin Ilie, cu 10 reusite, urmat de coechipierul sau Wang Dong, cu 4 goluri.
In prima liga s-au disputat doar doua etape, Dalian Shide si Shandong Luneng avand maximum de puncte - 6, urmate de Beijing Hyundai si Tianjin Teda, fiecare cu cate 4 p. Ionel Danciulescu (Shandong) si Dan Alexa (Beijing) au jucat de fiecare data, dar nu au marcat pana acum. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.