Ministerul Educatiei a "numarat" profesorii universitari si a gasit o multime prin Parlament, prin magistratura, la mai multe universitati si numerosi peste varsta de pensionare, ceea ce este interzis de lege, ne-a informat Dumitru Miron, secretar de
Ministerul Educatiei a "numarat" profesorii universitari si a gasit o multime prin Parlament, prin magistratura, la mai multe universitati si numerosi peste varsta de pensionare, ceea ce este interzis de lege, ne-a informat Dumitru Miron, secretar de stat in Ministerul Educatiei. "Aceste situatii se vor putea rezolva repede, o data cu aparitia Legii Calitatii invatamantului. Un profesor va putea avea cel mult doua norme didactice complete, adica doar la doua facultati. De asemenea, moral ar fi ca un astfel de profesor sa aiba cursuri diferite", ne-a mai declarat Dumitru Miron.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.