Marius Niculae ar putea juca din primul minut in meciul pe care echipa sa, Sporting Lisabona, il va juca in aceasta seara, pe teren propriu, cu Newcastle United, in mansa a doua a sferturilor de finala ale Cupei UEFA (englezii au castigat in tur cu 1
Marius Niculae ar putea juca din primul minut in meciul pe care echipa sa, Sporting Lisabona, il va juca in aceasta seara, pe teren propriu, cu Newcastle United, in mansa a doua a sferturilor de finala ale Cupei UEFA (englezii au castigat in tur cu 1-0). Sporting ii are incerti pe Mota si Pedro Barbosa, primul suferind o accidentare la piciorul drept in timpul partidei disputate, duminica, in campionat, cu Beira-Mar, in timp ce al doilea a resimtit o serie de dureri la coapsa dreapta. Fundasii Enakarhire si Hugo sunt de asemenea accidentati, ei pregatindu-se separat. Programul meciurilor AZ'67 Alkmaar - CF Villarreal (ora 21,30; in tur 1-2), AJ Auxerre - TSKA Moscova (ora 21,45; in tur 0-4), Parma FC - Austria Viena (ora 21,45; in tur 1-1), Sporting Lisabona - Newcastle United (ora 22,15; in tur 0-1). (MCZ)
Transmisii in direct: Alkmaar - Villarreal (TV Sport, ora 21,30) si Sporting Lisabona - Newcastle United (Eurosport, ora 22,15).
Rezumate: Europsort (ora 00,15).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.