Valoarea investitiilor straine directe din China a crescut intr-un ritm sustinut, in primele trei luni ale acestui an, indicand o crestere a increderii investitorilor straini in economia chineza, relateaza China Daily. Astfel, in primul semestru al a

Valoarea investitiilor straine directe din China a crescut intr-un ritm sustinut, in primele trei luni ale acestui an, indicand o crestere a increderii investitorilor straini in economia chineza, relateaza China Daily. Astfel, in primul semestru al acestui an, investitiile straine directe au totalizat peste 13 miliarde de dolari, in crestere cu 9,5 la suta fata de anul trecut.

Primul centru comercial Carrefour, in Henan

Un purtator de cuvant al diviziei chineze a grupului Carrefour a anuntat deschiderea, in decembrie, a primului centru comercial in provincia Henan, transmite agentia Namnews.
Centrul de la Luoyang va dispune de o suprafata de 8.000 - 10.000 de metri patrati, lucrarile de constructie urmand sa inceapa in luna august. Provincia Henan are o populatie de aproape 100 de milioane de locuitori, ceea ce inseamna ca exista un potential de vanzari urias. Potrivit cifrelor oficiale, in primele doua luni ale acestui an, valoarea vanzarilor cu amanuntul din aceasta provincie a fost de aproape sase miliarde de dolari, in crestere cu peste 17 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.