Narcis Ciocarlan, antrenorul secund al lui Poli Iasi, a declarat ieri ca isi doreste ca echipa sa sa obtina cele trei puncte puse in joc in meciul cu FC Arges, indiferent de jocul prestat. "Partida cu FC Arges este la fel de importanta ca orice alt m
Narcis Ciocarlan, antrenorul secund al lui Poli Iasi, a declarat ieri ca isi doreste ca echipa sa sa obtina cele trei puncte puse in joc in meciul cu FC Arges, indiferent de jocul prestat. "Partida cu FC Arges este la fel de importanta ca orice alt meci. Sincer sa va spun, mi-as dori sa jucam foarte prost si sa obtinem cele trei puncte. Sper ca, dupa victoria cu Universitatea Craiova, jucatorii sa fi trecut peste euforia succesului si sa nu intervina o relaxare. Pentru meciul de vineri ne confruntam cu mai multe probleme de lot. Astfel, pe langa Irinel Ionescu si Claudiu Ionescu, care vor lipsi o perioada mai lunga, cu FC Arges nu vor evolua nici Tinel Petre, nici Daniel Rednic, ambii fiind indisponibili inca doua saptamani cel putin", a declarat Narcis Ciocarlan. Ionut Popa, antrenorul principal al moldovenilor, nu a participat la conferinta de presa de ieri din superstitie. Ciocarlan a explicat ca antrenorul principal a lipsit si de la conferinta de dinaintea meciului cu Universitatea Craiova, cand Poli Iasi s-a impus cu 1-0. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.