Directorii unor institutii descentralizate nu cunosc continutul protocoalelor semnate de ministerele de resort cu Agentia SAPARD si din acest motiv elibereaza avize completate incorect, sustine seful Biroului de Integrare Europeana din cadrul Prefect
Directorii unor institutii descentralizate nu cunosc continutul protocoalelor semnate de ministerele de resort cu Agentia SAPARD si din acest motiv elibereaza avize completate incorect, sustine seful Biroului de Integrare Europeana din cadrul Prefecturii Covasna, Szava Jozsef, citat de agentia Mediafax.
"Au protocoalele, li s-au trimis din Bucuresti, dar nu le citesc si din acest motiv oamenii sunt nevoiti sa faca drumul pana la Alba Iulia (unde se afla Biroul Regional SAPARD de care apartine judetul Covasna - n.r.) de mai multe ori", a declarat Szava Jozsef, ieri, intr-o conferinta de presa.
Potrivit acestuia, incepand cu saptamana viitoare, un grup de specialisti va purta discutii cu persoane din mediul rural, care pot fi beneficiare ale programului SAPARD.
"Avem deja in judet proiecte de succes in faza de implementare, dar problema este ca lipsesc ideile. Din acest motiv, va trebui sa actionam mai mult si la nivelul primariilor", a apreciat oficialul Prefecturii Covasna.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.