Principalul suspect al dublului asasinat din farmacie de la Brasov mai ramane inca o luna in spatele gratiilor. Aceasta e decizia luata ieri de Curtea de Apel Brasov care a respins recursul aparatorilor lui Alexandru Diaconescu. Chiar daca a fost pri
Principalul suspect al dublului asasinat din farmacie de la Brasov mai ramane inca o luna in spatele gratiilor. Aceasta e decizia luata ieri de Curtea de Apel Brasov care a respins recursul aparatorilor lui Alexandru Diaconescu. Chiar daca a fost prins acum patru luni, Diaconescu nu a fost inca trimis in judecata, iar probele impotriva lui sunt discutabile: urma de pantof marimea 43 descoperita pe tejgheaua farmaciei, si care nu poate apartine lui Diaconescu, ce are nr. 45, precum si identificarea pe baza urmelor de ADN. Perioada in care judecatorii il pot tine dupa gratii pentru urmarirea penala expira la jumatatea lunii iunie. Daca pana atunci nu va fi trimis in judecata, ar putea fi pus legal in libertate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.