In aceasta seara de la ora 20.15, pe Ghencea se va juca meciul ce ar putea fi unul decisiv in desfasurarea ulterioara a campionatului. Cu 4 puncte deja avans in varful clasamentului dupa victoria cu Dinamo, Steaua joaca o carte mare impotriva giulest
In aceasta seara de la ora 20.15, pe Ghencea se va juca meciul ce ar putea fi unul decisiv in desfasurarea ulterioara a campionatului. Cu 4 puncte deja avans in varful clasamentului dupa victoria cu Dinamo, Steaua joaca o carte mare impotriva giulestenilor, chiar daca jucatorii si antrenorii din Ghencea spun ca inca nimic nu e sigur. "Nici daca o sa castigam meciul cu Rapid nu se poate spune ca am decis soarta campionatului. Am mai spus-o, campionatul se va juca pana in ultimele etape. Sanse au si Rapid si Farul si Dinamo", a declarat antrenorul ros-albastrilor, Walter Zenga, care poate alinia in disputa din aceasta seara cel mai bun unsprezece, cu exceptia lui Tiberiu Curt, cu probleme mai vechi, tot lotul fiind valid.
Tehnicianul italian nu s-a decis inca cum va aborda partida. Ori cu un varf impins, Cristea sau Oprita, si cu Dica, jucatorul care sa penduleze intre linia de mijloc si atac la fel ca in meciul cu Dinamo, ori direct cu doi atacanti infipti in coasta apararii adverse.
De partea cealalta, giulestenii stiu ca au doar varianta victoriei, Steaua avand in momentul de fata sase puncte inaintea trupei lui Razvan Lucescu.
Principala problema a tehnicianului rapidist este sa-si refaca jucatorii din punct de vedere psihic, dupa incredibilul egal, 3-3 in Cotroceni, dupa ce alb-visiniii conduceau in minutul 75 cu un neverosimil 3-0.
Giulestenii vin insa pe Ghencea cu gandul doar la victorie, lucru confirmat si de declaratia presedintelui executiv, Dinu Gheorghe: "Cine e Steaua, vreun bau-bau sau altceva. O sa mergem cu gandul la victorie. Va fi un duel aprig, iar cel mai bun va castiga".
Suporterii Rapidului vor fi in aceasta seara si dinamovistii care nu s-au ferit sa spuna ca isi doresc victoria giulestenilor, chiar daca in acest caz pica pe locul 3 in clasament, pentru ca lupta pentru titlu sa fie relansata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.