Fostul prefect de Bihor Aurel Tarau si-a anuntat demisia "din orice calitate de membru al PSD", intr-o scrisoare deschisa el aratandu-si nemultumirea fata de noua conducere a filialei judetene a partidului. "Circul de la Conferinta Judeteana PSD Biho
Fostul prefect de Bihor Aurel Tarau si-a anuntat demisia "din orice calitate de membru al PSD", intr-o scrisoare deschisa el aratandu-si nemultumirea fata de noua conducere a filialei judetene a partidului. "Circul de la Conferinta Judeteana PSD Bihor m-a facut sa-mi dau seama ca in acest partid, mai ales cei care au functii de conducere, una vorbesc si alta fac. Nu-i intereseaza nici social-democratia, nici partidul, ci problemele personale", arata Aurel Tarau in documentul citat. Fostul prefect afirma ca alegerile din PSD Bihor i-au demonstrat ca sunt apreciati doar oamenii "falsi, perfizi si parveniti", concluzionand ca nu mai poate activa in aceeasi echipa cu noul presedinte al filialei, Mihai Bar. Tarau adauga la motivele demisiei si faptul ca in perioada 2002-2003, cand a fost mediatizat scandalul legat de fiul sau, Adrian Tarau, cercetat pentru contrabanda cu produse petroliere, a fost exclus din Delegatia Permanenta si din Consiliul National PSD "fara nici un motiv sau explicatie". Fostul prefect isi incheie scrisoarea facandu-si public "regretul" ca in campania electorala din toamna lui 2004 a sustinut PSD printr-un cotidian la care este actionar unic. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.