Societatile Panem din judetul Giurgiu si Panificatie Postavarul Brasov au confirmat fuziunea prin absorbtie cu compania de morarit si panificatie Vel Pitar Ramnicu-Valcea, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei. Panem si Panificatie Postavaru
Societatile Panem din judetul Giurgiu si Panificatie Postavarul Brasov au confirmat fuziunea prin absorbtie cu compania de morarit si panificatie Vel Pitar Ramnicu-Valcea, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei. Panem si Panificatie Postavarul, in calitate de societati absorbite vor fuziona cu Vel Pitar prin transmiterea patrimoniului cu toate drepturile si obligatiile si cu renuntarea expresa la lichidare. Societatea din Ramnicu-Valcea va emite, in cadrul unei majorari de capital, actiuni catre actionarii firmelor absorbite. Astfel, Vel Pitar isi va majora capitalul social de la peste 61 miliarde de lei, la 69 miliarde de lei prin emiterea de actiuni cu valoare nominala de 1.000 de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.